Billigste kviklån i Danmark

Billigste kviklån i DanmarkDer findes mange forskellige udbydere af såkaldte kviklån, og der findes lige så mange forskellige holdninger til denne type lån. Kviklån er ofte meget dyre, med tårnhøje renter på op imod 15%. Men det er faktisk muligt at optage et billigt lån udenom banken, til en rente hvor bankerne ikke kan være med.

Faktisk er det muligt at optage et lån med en rente på under 5%, hvor du hos bankerne ofte må betale 10-12% i rente på et almindeligt forbrugslån.

Jeg behøver vel ikke at sige hvor du kan låne pengene, for det har du vel gættet – nemlig Santander Consumer Bank – det tidligere GE Money Bank.

En rente fra 4,94%. Det er, hvad du kan få med et Privatlån Plus hos Santander Consumer Bank. Hvis du har styr på din økonomi, har du nu muligheden for at komme af med dine dyrere banklån og skifte dem ud med et Privatlån Plus. Eller brug pengene til lige hvad du vil – helt nemt og enkelt. Beregn hvad det koster ved at klikke på banneret ovenfor eller ved at klikke her.

Læs også mere om vores populære lånetype – SMS Lån
TILMELD NYHEDSBREV
Over 1000 besøgende modtager vores månedlige nyhedsbrev med gode råd til at spare penge i dagligdagen. Skal du også være med?
Vi hader spam. Din email vil aldrig blive solgt eller delt med andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation