Forsikringer

Få 3 tilbud på forsikringer

Forsikringer er som regel en stor post på i de fleste budgetter, og har man både hus og bil, er det ikke usædvanligt at man betaler 15-20.000 kr. i forsikringer hvert år. Men der kan være mange penge at spare ved at få flere tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Og da priserne hos de forskellige selskaber stiger og falder hele tiden, er det ikke sikkert at det billigste selskab er billigst næste år.

Derfor kan det være en god idé at gøre det til vane at få et årligt forsikringstjek. Her er der dog mange som står af, da de mener det er alt for besværligt og tidskrævende at skulle have tilbud fra flere selskaber. Men sådan er det ikke mere….

I dagens Danmark findes der mange tilbudstjenester hvor man kan bestille 3 tilbud på forskellige ting, og det gælder også forsikringer. Ved at trykke på banneret ovenfor, kan du hurtigt og enkelt udfylde en formular, og ganske gratis modtage tilbud 3 forskellige forsikringstilbud direkte i din mailbox. Synes du ikke om de tilbud du har modtaget, så sletter du blot din mail. Det kan da ikke være meget nemmere.

Hvilke forsikringer skal jeg have?

Hvilke forsikringer der er gode at have, kommer helt an på din situation, men som minimum skal du have en ulykkesforsikring og en indbosforsikring. Har du eget hus skal dette også forsikres mod bl.a brand. Har du bil, båd eller motorcykel, skal der også også som minimum ansvarsforsikring på. Men igen, det kommer helt an på den enkeltes situation og økonomi. Herunder vil jeg nævne nogen af de mest normale forsikringer: