Regeringen afskaffer kviklån fra 2020

Siden borgerforslag.dk så dagens lys, er der oprettet mange forskellige forslag, som man har kunne støtte. Hvis et forslag fik mere end 50.000 stemmer, så skal det behandles i folketinget. Et af de forslag som har været i medierne for nyligt, er forslaget om at afskaffe ministerpensionen, som nævnt på EB.dk – forslaget har fået de nødvendige stemmer, og skal nu behandles.

Et andet forslag som man ikke har hørt så meget om, er at afskaffe de dyre kviklån. Forslaget kom frem lige efter lanceringen af borgerforslag.dk, og det fik hurtigt de nødvendige stemmer. Forslaget er efterfølgende blevet behandlet i folketinget, og blev næsten enstemmig vedtaget – kun De radikale stemte imod.

Det betyder at det fra år 2020 ikke er muligt at optage kviklån i Danmark, og at det fremover kun er muligt at låne penge i bankerne. Hvordan det kommer til at løbe af stablen, kan man kun gisne om. Men en måde at omgås loven på, kunne være at de forskellige lånudbydere flytter deres virksomheder til et anden land og stadig låner penge til danskerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation