Bådlån

Bådlån – Lån til ny eller brugt båd

Går du også med drømmen om at sejle jorden rundt? Eller måske blot at have en båd til fiskeri eller hyggeture med familien? Du har måske heller ikke lige fået sparet op til finansiering af båden? Så kan et bådlån måske være løsningen for dig. Det kan være at du allerede har snakket med din bank, som måske har sagt nej – eller måske vil du blot se om du kunne få et bedre til bud et andet sted? Nedenstående firmaer samarbejder med diverse banker i Danmark, så når du udfylder en låneansøgning til et bådlån, så vil du modtage 3-5 uforpligtende tilbud fra forskellige banker. Herefter kan du frit selv vælge det bedste.

Listen over bådlån herunder viser et stort udsnit af markedet for online lån. Listen er ikke komplet, da vi kun viser udbydere som vi samarbejder med, og som vil får provision hos. Oplysningerne om lånene kommer direkte fra låneudbyderne, og vi tager forbehold for fejl i denne information.

Bådlån

Bådlån – Til udbetaling eller hele bådens værdi

Hvis man køber helt ny båd, med finansiering igennem en bådforhandler, så stilles der ofte krav om en udbetaling på X % af bådens værdi. Det er ikke alle som har de penge, og dermed kan et bådlån også gå til det. Andre låner pengene til at betale hele båden, f.eks hvis der handles brugt eller privat.

Låner man igennem en af ovenstående udbydere, så er de fløjtende ligeglade med hvad du skal bruge pengene på – hvis bare du ikke står registreret i RKI og at din økonomi eller ser fin ud. Er du så uheldig at være røget i RKI, så kan du læse denne artikel, som giver dig mulighed for at låne pengene alligevel, hvis du kan få én til at kautionere for dig.

Lave renter på bådlån

Jeg hører mange sige at man skal passe på med denne slags lån, da renterne er sky-høje. Det skal du ikke lytte til. Ovenstående udbydere låner dig ikke pengene, de skaffer dig tilbud fra RIGTIGE banker, og der er altså ikke tale om dyre kviklån. Nej der er tale om almindelige bank-/forbrugslån, hvor renten ligger på helt ned til 3,5%.

Skal jeg stille sikkerhed ved et bådlån?

Jeg bliver ofte spurgt om man skal stille sikkerhed når man ansøger om et bådlån, og om bankerne tager pant i båden. Det er der ikke noget entydigt svar på, da det er en individuel vurdering. Er det en dyr båd, kan banken godt kræve pant i båden, men ofte gør de det kun hvis du ikke overholder betalingerne.