Virksomhedslån – Skaf ny kapital til dit firma

I dagens Danmark er det svært som privatperson at låne penge i bankerne, med mindre man kan stille hus, bil eller lignende som sikkerhed. De samme problemer døjer virksomheder med. Men har man en sund virksomhed, hvor man blot mangler lidt kapital til at udvide, så synes jeg det er synd at bankerne er så dårlige til at hjælpe de danske firmaer med et virksomhedslån. Der findes dog heldigvis alternativer til bankerne – Låneselskaber. Præcis lige som man kan optage forbrugslån som privatperson, kan en virksomhed det samme. Et af de selskaber er CapitalBox, som tilbyder virksomhedslån eller forbrugslån til virksomheder, om man vil.

Ansøg om virksomhedlån

Hvor meget kan min virksomhed låne?

Hos CapitalBox kan din virksomhed låne mellem 15.000 og 750.000 kr. og der kræves ingen sikkerhedsstillelse, interviews eller papirarbejde. Selskabet tager sine beslutninger på baggrund af din virksomheds pengestrøm, som er repræsenteret i dine banktransaktioner. De mener at en kreditvurdering ikke udelukkende kan repræsentere din virksomheds succes.

Hvornår bliver virksomhedslånet udbetalt?

Efter du er godkendt, vil pengene blive overført til din konto inden for 1 arbejdsdag. Du vil derefter foretage månedlige afbetalinger, så længe lånet varer, hvilket giver mulighed for nem budgettering. Når først du har etableret en god betalingshistorik, kan du blive godkendt til højere virksomhedslån og bedre tilbagebetalingsfrister.

Hvilke krav stilles der til et virksomhedslån?

Der stilles nogle få krav til din virksomhed, for at du kan blive godkendt til et virksomhedslån.

  • Din virksomhed har været i drift i mindst 18 måneder.
  • Du har mere end 550.000 kr. i årlige indtægter.
  • Alle direktører er bosat i Danmark.
  • En bankkonto dedikeret til forretninger.
  • En fysisk tilstedeværelse af en virksomhed.
  • Du kan tilbagebetale lånet indenfor en periode af 18 måneder.

Ansøg om virksomhedlån

Hvad koster et virksomhedslån?

Det er desværre ikke helt billigt at låne penge som virksomhed. Hos Ferratum Business har de en simpel og gennemsigtig prissætning, uden skjulte gebyrer. Lånesum, låneperiode og udgifter vil blive baseret på en analyse af din virksomhed. Nedenfor er nogle eksempler på lån med typiske rater og perioder.

Låneeksempel 1:
Lånebeløb: 100.000 kr.
Låneperiode: 6 måneder
Renter: 17.000 kr.
Stiftelsesgebyr: 2500 kr.
Samlet tilbagebetales beløb: 119.500 kr.

Låneeksempel 2:
Lånebeløb: 150.000 kr.
Låneperiode: 9 måneder
Renter: 36.000 kr.
Stiftelsesgebyr: 3750 kr.
Samlet tilbagebetales beløb: 189.750 kr.
Ansøg om virksomhedlån