Quicklån – Billige Quick lån uden sikkerhed

Listen over lån herunder viser et stort udsnit af markedet for online lån. Listen er ikke komplet, da vi kun viser udbydere som vi samarbejder med, og som vil får provision hos. Oplysningerne om lånene kommer direkte fra låneudbyderne, og vi tager forbehold for fejl i denne information.

Quicklån er til dig, der mangler penge lige nu og her.
Der er mange fordele ved kviklån – eller quicklån, som de også kaldes:
Du kan ansøge om lånet over din pc, og du behøver ikke at stille sikkerhed. Du får hurtigt svar på, om du kan låne, og pengene overføres hurtigt til din konto.

Hvis du derimod vælger at låne penge i banken, skal du vente på bankens gennemgang af din økonomi. Måske skal du også stille til et personligt møde med bankrådgiveren og drøfte, om det nu også er nødvendigt at bruge penge på det, du ønsker dig. Hvis du får banklånet, kan det altså let tage mange dage, før pengene endelig står på din konto.

Derfor er quicklån utrolig populære, og mere end 50 % af danskerne har faktisk et eller flere af denne type quicklån.

Andre lånetyper: Billig Lån | Forbrugslån

Quicklån er ofte billige lån

Quicklån er ganske vist højt forrentede lån, men derfor er de ikke nødvendigvis dyre lån.
Selvom renten er højere end på banklån, kan kviklån sagtens være billigst og bedst for dig.
Det gælder især, hvis du låner et mindre beløb og betaler hurtigt tilbage.
På den måde betaler du selvfølgelig kun den høje rente på quicklånet i kort tid – og derfor kan låneomkostningen nemt blive lavere end udgiften til et banklån, der tilbagebetales over længere tid og pålægges et højt oprettelsesgebyr.
Du skal dog være meget opmærksom på betalingsfristen på kviklånet, så undgår du store strafgebyrer.

Få gratis quicklån

Gratis quicklån lyder måske nok for godt til at være sandt – men den er faktisk god nok. Hos Vivus.dk er det nemlig gratis at låne op til 4000 kr. og hos Ferratum kan du låne op til 15.000 kr., hvis det altså er første gang du låner penge hos dem begge, og kun hvis du betaler det fulde beløb tilbage inden for 30 dage. Der har været andre steder som også tilbyder første lån gratis, men de er vist stoppet med det.

Læs også om SMS Lån

Lån med omtanke

Det er altid en god idé at tænke sig om og overveje alle muligheder, før man siger ja tak til et lånetilbud.
Quicklån kan være en god idé for dig, hvis du får en ekstra regning, der smadrer månedsbudgettet – eller hvis du vil købe noget uundværligt, der snart stiger i pris.

Et quicklån kan også være en bedre løsning end overtræk på kontoen, når du gerne vil bevare et godt forhold til din bankrådgiver – men kun hvis du kan betale lånet tilbage til tiden uden at mangle penge igen.

Til gengæld er quicklån ikke den rigtige løsning, hvis du tit har huller i budgettet – det bliver for dyrt i det lange løb. Prøv i stedet at undersøge dine muligheder for at få en ekstraindtægt eller spare på de daglige udgifter. Du kan også tale med din bank om at få en kassekredit, hvor renten som regel er lavere.

Det er dog ikke alle, der vil få bevilget en kassekredit.

Kort om Quicklån

  • Vær ekstra opmærksom på tilbagebetalingsfristen – du risikerer høje strafgebyrer, hvis du betaler for sent
  • Vær realistisk! Læg budget – og tag kun quick lån, hvis du helt sikkert kan betale tilbage til tiden
  • Lån kun det beløb, du mangler. Ved mindre beløb er SMS lån en mulighed
  • Bekræft ikke lånet, før du har undersøgt andre lånemuligheder og regnet på ÅOP og gebyrer
  • Lån kun, hvis du kan spare penge ved at købe noget uundværligt nu – eller hvis du ikke kan betale dine regninger uden lånet
  • Tjek firmaets website og omdømme på nettet – og vælg et andet firma, hvis det ikke ser seriøst ud.
  • Husk, at du ikke har sagt ja til noget, før du har bekræftet og underskrevet aftalen – derfor kan du roligt ansøge om flere lån og sige ja til det billigste, når du har nærlæst betingelserne for kviklånet.

Hurtig udbetaling af pengene med NemID

Underskriv låneaftalen, til dit quicklån, med NemID

Når man optager et lån, kan man få pengene hurtigt udbetalt hvis man vælger at underskrive aftalen med sit NemID.

Førhen skulle man vente på at lånepapirerne blev sendt med posten, så du kunne underskrive dem og sende dem retur. Der kunne nemt gå en uge før man havde pengene. I dag har du som regel pengene dagen efter. Nogen selskaber garantere endda at du har pengene samme dag, hvis du låner i bankernes åbningstider.

 

Krav til lånetager

For at du kan optage et quicklån, er der nogen krav som du skal opfylde. De varierer lidt fra selskab til selskab, men fælles for dem alle er at du har:

• En dansk folkeregisteradresse
• Et gyldigt dansk CPR-nummer
• En konto i en dansk bank
• Som minimum en mailadresse eller et telefonnummer.