Lån penge nu – Se oversigten her

At låne penge i dagens Danmark kan nogen gange være svært. Efter finanskrisen er bankerne blevet mere forsigtige med at låne penge ud. Og man skal i dag have større rådighedsbeløb end man skulle før finanskrisen. Derudover er bankerne også blevet “bedre” til at kræve sikkerhed i hus, bil, båd, campingvogn mv., hvilket gør det ekstra svært at låne penge, hvis man ikke rigtigt ejer noget af værdi.

Man bare fordi man får et afslag fra sin bank om at låne penge, så skal man ikke give op. Hvis blot du ikke står registreret i RKI og du har en fast indkomst, så er der mange andre selskaber som gerne låner dig penge nu og her.

Overfor finder du en samlet oversigt over udbydere af SMS lån, Forbrugslån uden sikkerhed og Quicklån i Danmark. Så det er bare at komme i gang med at ansøge 2-3 steder. Det lyder måske dumt at ansøge flere steder, men bliver du godkendt flere steder, kan du sammenligne renterne og de totale omkostninger, og derefter vælge det lån der passer din økonomi bedst. Det koster jo ikke noget at ansøge.

TILMELD NYHEDSBREV
Over 1000 besøgende modtager vores månedlige nyhedsbrev med gode råd til at spare penge i dagligdagen. Skal du også være med?
Vi hader spam. Din email vil aldrig blive solgt eller delt med andre.