Lån penge nu – Se oversigten her

At låne penge i dagens Danmark kan nogen gange være svært. Efter finanskrisen er bankerne blevet mere forsigtige med at låne penge ud. Og man skal i dag have større rådighedsbeløb end man skulle før finanskrisen. Derudover er bankerne også blevet “bedre” til at kræve sikkerhed i hus, bil, båd, campingvogn mv., hvilket gør det ekstra svært at låne penge, hvis man ikke rigtigt ejer noget af værdi.

Man bare fordi man får et afslag fra sin bank om at lån penge hurtigt nu og her, så skal man ikke give op. Hvis blot du ikke står registreret i RKI og du har en fast indkomst, så er der mange andre selskaber som gerne låner dig penge nu og her.

Lån penge hurtigt – sådan gør du

Mangler du penge, måske ret mange penge, og skal bruge dem hurtig? Måske er din bil brudt sammen og du har desperat brug for en ny, måske har du brug for pengene til et depositum til drømme-lejligheden. Uanset årsagen, så er løsningen lige til, tag et lån online på nettet. Hvis du ansøger i dag kan du have pengene på kontoen i morgen og der er ingen der spørger hvad du skal bruge pengene til.

Hvordan kan det lade sig gøre spørger du?

NemID og SKAT har i fællesskab revolutioneret lånemarkedet. Siden 2013 har private låneudbydere nemlig fået muligheden for automatisk at hente dine økonomiske oplysninger gennem SKAT. Det betyder at det er slut med at skulle indsende papirer til låneudbyderne. De henter simpelthen bare det de selv skal bruge af selvangivelse osv. fra SKAT. Det eneste du skal gøre at give dem lov til at hente oplysningerne og det gør du netop med NemID. Når du har givet lov til det, så kan algoritmerne klare resten. De kreditvurderer dig og du får svar indenfor få minutter, hvis ikke med det samme. Der er slet ikke nogen ansatte inde over, så det hele foregår 100% anonymt også.

Før i tiden skulle du, hvis du blev godkendt til et lån, vente på at modtage en kontrakt og så underskrive den og sende den tilbage. Det slipper du også for med NemID. Din NemID digitale underskrift er nemlig fuldt lige så gyldig som hvis du havde skrevet den på papir. Så når du har modtaget et lånetilbud skal du bare underskrive med NemID og så er pengene på vej.

Husk på at du har op til 14 dage at fortryde i. Hvis du alligevel ikke vil have lånet skal du bare tilbagebetale pengene og så hænger du ikke længere på lånet.

Lån penge nu med NemID

Næsten alle udbydere af forbrugslån tilbyder i dag at du kan få lån hurtigt, altså ansøge og få udbetalt, på under et døgn. Det er næsten for godt til at være sandt, men det er det altså. Det kan kun lade sig gøre fordi vi i dag har NemID.

NemID bruges først til at bekræfte din identitet i ansøgningen. Herefter bruger lånefirmaet dit NemID til at hente dine økonomiske oplysninger fra SKAT og andre steder. Med de oplysninger kan de så kreditvurdere dig til et lån og tilbyde dig en låneaftale. Hele den proces tager kun få minutter og det er helt automatisk. Når du får tilbud dit lån kan du underskrive med NemID også og ja, så har du faktisk et lån!

Pengene bliver ofte udbetalt samme dag. Det betyder at du faktisk kan ansøge om et lån torsdag formiddag og så bruge dem om eftermiddagen. Perfekt til en hurtig weekend rejse eller hvis du pludselig står og mangler penge til tandlægen. Det er faktisk ret vildt ikke?

Du slipper altså ikke helt for at blive kreditvurderet, men du slipper for at bruge en masse energi på at fremskaffe papirer osv., for så bare at blive afvist. Det er da super smart!

Forskellen på de 2 mest benyttede online lån

lån pengeSkal du bruge penge? Gerne hurtigt? Et lån på nettet kan være løsningen, men pas på du ved hvad du går ind til, det er nemlig ikke alle lån der er skabt lige. Online lån har mange navne, privatlån, forbrugslån, kviklån, sms lån og flere endnu. Men betyder det noget? Det ser vi på her.

Forbrugslån

Forbrugslån er som navnet siger lån til forbrug. Så simpelt er det. I daglig tale dækker det sammen med ”privatlån” dog oftest over et lån optaget på nettet med relativt høj rente og hurtig udbetaling. Det kan være du skal låne penge til en rejse eller til en ny bil eller til et indskud til en lejlighed, det er i for sig ikke så vigtigt. Det afgørende er mere at du låner uden at stille sikkerhed. Et forbrugslån kan være op til 400.000 kr. og er typisk mellem 10.000kr og 50.000 kr. Lån ansøgningen foregår på nettet med en kreditvurdering og tjek af dine skattepapirer. Det sker også automatisk.

Quicklån

I dag er rigtig mange forbrugslån meget hurtige at ansøge om og få udbetalt. Quicklån og Kviklån er derfor ikke længere alene om at være hurtige. Forskellen ligger i dag mere i hvor meget man vil låne og hvor lang tid man vil låne. Et Quicklån eller et sms lån er et lille lån, ofte på max 10.000kr, som næsten alle, stort set alle, kan få. Første gang du låner kan du måske kun låne 1000 kr, men betaler du dem tilbage, så kan du låne mere næste gang. Løbetiden er ofte kort og renten ofte meget høj. Det er altså mere et slags bevilget overtræk uden om banken end det er et egentligt lån. Det er et lån du tager for at dække en akut opstået regning eller udgift.

Samlet oversigt over online lån

Overfor finder du en samlet oversigt over lån i Danmark, hvor du kan låne penge nu. Så det er bare at komme i gang med at ansøge 2-3 steder. Det lyder måske dumt at ansøge flere steder, men bliver du godkendt flere steder, kan du sammenligne renterne og de totale omkostninger, og derefter vælge det online lån der passer din økonomi bedst. Det koster jo ikke noget at ansøge.

Hvis du er virksomhed, kunne et virksomhedslån være en mulighed for dig.

Leder du efter lån til din nye bil, så er et billån noget for dig.