Om MrFinans.dk

Mit navn er Kim Jørgensen og jeg driver denne side, som har til formål at guide og vejlede dig igennem en jungle af låneudbydere, som elle står parat til at flå dig.

Baggrunden for denne side er at jeg har en stor interesse for privatøkonomi og selv engang har stået i en situation hvor et SMS lån var sidste udvej ud af en dum situation. Jeg kan derfor godt sætte mig i Dit sted, når jeg skriver om forskellige økonomiske emner, udfra egen erfaring.

Jeg har ikke nogen økonomisk uddannelse eller anden fancy titel. Faktisk arbejder jeg for staten, som fængselsbetjent. Jeg passer på de banditter som nogen gange render og stjæler vores penge og ejendele. Ikke just noget der har givet mig nogen erfaringer indenfor økonomi.

Udover denne hjemmeside, driver jeg også https://sikkerthjem.nu/https://billig-mobil-abonnement.dk/, https://findwebhotel.nu/, https://gyngestativer.dk/ og https://tilsoes.dk/

Har du spørgsmål til siden eller ønsker du af andre årsager at komme i kontakt med mig, så kan du benytte dig af nedestående formular.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

csr mærket

TILMELD NYHEDSBREV
Over 1000 besøgende modtager vores månedlige nyhedsbrev med gode råd til at spare penge i dagligdagen. Skal du også være med?
Vi hader spam. Din email vil aldrig blive solgt eller delt med andre.