Om MrFinans.dk

Mit navn er Kim Jørgensen og jeg driver denne side, som ejes af SearchMore. Siden har til formål at guide og vejlede dig igennem en jungle af låneudbydere, som elle står parat til at flå dig.

Baggrunden for denne side er at jeg har en stor interesse for privatøkonomi og selv engang har stået i en situation hvor et SMS lån var sidste udvej ud af en dum situation. Jeg kan derfor godt sætte mig i Dit sted, når jeg skriver om forskellige økonomiske emner, udfra egen erfaring.

Jeg har ikke nogen økonomisk uddannelse eller anden fancy titel. Faktisk arbejder jeg for staten, som fængselsbetjent. Jeg passer på de banditter som nogen gange render og stjæler vores penge og ejendele. Ikke just noget der har givet mig nogen erfaringer indenfor økonomi.

Har du spørgsmål til siden eller ønsker du af andre årsager at komme i kontakt med mig, så kan du benytte dig af nedestående formular.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Andre hjemmesider under SearchMore

Gables.dk – Stort udvalg af elektronik og gaming udstyr

Mobilos.net – Sammenligning af priser på mobilabonnementer og internet i DK.

Byggetilbud.net – Få tilbud på forskellige byggeprojekter.

Fartpå.nu – Stort udvalg af oplevelsesgaver til ham med hang til fart og biler.

Tilvejrs.dk – Oplevelsesgaver hvor du kommer til vejrs.

Vielskermad.dk – Stor samling af opskrifter på lækre hovedretter, flotte desserter og velduftende kager.

Tilsøs.dk – Stor guide til det sejlende folk. Læs om sikkerhed til søs og om forskelligt bådudstyr.

Sikkerthjem.nu – Hjælp til at gøre dit hjem mere sikkert, så du undgår uventede gæster.

Rejsedeals.nu – Find billige rejser til verdens storbyer. Rejserne inkludere fly og hotel.

Gyngestativer.dk – Oversigt over forhandlere og priser på gyngestativer og andet legetøj til legepladsen.