3 ting du skal vide om et billån inden du ansøger

3 ting du skal vide om et billån inden du ansøger

Går du med planer om at få et billån for at købe en ny bil, men har du ikke prøvet at ansøge om et billån før, er der her tre vigtige ting, du skal vide, inden du vælger at sende din ansøgning afsted.

Det er heldigvis meget nemt at få et billån i Danmark, og så længe du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret, og du er over 18, bør det ikke være det store problem at få.

Du kan ansøge om billån flere steder

For det første er det vigtigt at huske på, at det er muligt for dig at ansøge om et billån flere steder.

Selvom din forhandler måske har en aftale med et pengeinstitut, hvor du kan låne til bilen, er det jo ikke sikkert, at det er den bedste aftale for dig. Måske kan du få et det billigste billån med en lavere rente et andet sted?

Det er værd at huske på, når du skal i gang med at ansøge om et billån for første gang.

Du kan betale dit billån ud før tid

Dernæst kan det også være godt at vide, at du har mulighed for at betale dit billån ud før tid, hvis du vel at mærke får mulighed for det.

Det kan være, at du af den ene eller anden grund pludselig har fået sparet en portion penge sammen, og gerne vil af med dit lån. Så er det ofte muligt for dig at gå til din kreditor og betale lånet ud før tid.

Det kan være godt at vide, hvis du gerne vil af med dit billån før tid, og du ikke gider at vente de samlede 96 måneder, du har skrevet dig op til lånet.

Fast eller variabel rente på billån?

Når du skal vælge et billån, har du også tit mulighed for at vælge en fast eller variabel rente på dit lån. Den faste rente kan som udgangspunkt se ud til at være højere end den variable, men omvendt ligger den jo af gode grunde fast og kan ikke rykke sig, hvorimod en variabel rente godt kan stige og blive dyrere for dig end den faste rente.

Derfor er det godt lige at tænke lidt over, om du skal vælge en fast rente eller en variabel rente, når du skal til at låne et par hundrede tusind kroner til din nye bil.

Nu er du klar til at finde dit billån

Nu burde du være godt dækket ind til at finde dit kommende billån. Det er meget nemt at ansøge om et billån, og du kan typisk gøre det på bare et par minutter, når du har besluttet dig for det helt rette sted at ansøge om dit lån.

Du bestemmer helt selv, om du vil ansøge om dit lån på nettet, eller om du vil få en aftale gennem den samarbejdspartner, din bilforhandler har. Det er i hvert fald godt at undersøge, hvor du kan få et billig lån til din bil.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.