Danmarks bedste bank 2018

Hvert år laver Mybanker en stor tilfredshedsundersøgelse blandt de danske bankers kunder, og 2018 er ikke anderledes. I år valgte 3052 bankkunder at besvare et spørgeskema som blev sendt ud via sociale medier. I undersøgelsen er bankkunderne blevet spurgt ind til, om de vil anbefale deres bank til andre, om de synes, at deres bank har et godt image og flere andre spørgsmål.

Danmarks bedste bank 2018

For at en bank kan komme i betragtning til titlen som Danmarks bedste bank, skal de opfylde et simpelt krav – de skal tilbyde deres kunder alle standard bankprodukter. Desværre lever Coop bank og basisbank ikke op til disse to krav, hvorfor de ikke med på listen. Begge banker klarede sig ellers glimrende i undersøgelsen, og kunne nok have løbet med sejren hvis de havde opfyldt kravet.

Den bank som opfyldte kravet og som klarede sig bedst i undersøgelsen er…… Arbejdernes Landsbank, som nu kan kalde sig for Danmarks bedste bank 2018.

Danmarks værste bank 2018

I den modsatte ende finder vi en af de største banker i Danmark. Sidste år endte de på en middel-placering som nummer 12, men det er gået noget ned af bakke siden. Danmarks værste bank 2018 er derfor….. Nordea.

Du kan se hele listen herunder, og se alle resultaterne på Mybankers hjemmeside.

Danmarks bedste bank 2018

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.