Benzinkort trods RKI

Jeg er flere gange blevet spurgt om hvor man kan få benzinkort når man står registreret hos Experian/RKI. Jeg har altid svaret at der ikke er nogen benzinselskaber som udsteder benzinkort til folk nogen som er i RKI, men har nu fundet ud af at det ikke helt passer.

Jeg har nu fået en bekendt, som står registreret i RKI, til at ansøge om benzinkort hos nogle forskellige benzinselskaber, og de fleste gav et afslag med det samme.

Følgende selskaber vil IKKE udstede benzinkort:

 • Statoil
 • Uno-X
 • Jet/Ingo
 • OK
 • Q8

Kort sagt, stort set alle tankstationer i Danmark. MEN der var faktisk ét selskab som udstedte et benzinkort, jeg ved ikke om det var en fejl, en individuel vurdering, eller om de blot er ligeglade med RKI. Men pointen er at SHELL rent faktisk udstedte et benzinkort trods RKI registrering. Men man får helt sikkert kun ÉN chance, og betale man ikke til tiden, bliver kortet spærret med det samme. Så ødelæg det nu ikke for dig selv, eller for andre.

BESTIL DIT SHELL CARD HER

Fordele med SHELL benzinkort:

 • 15 øre i rabat pr. liter brændstof på alle Shell-tanke i Danmark
 • Op til 30 dages rentefri kredit
 • Billig bilvask på alle ubemandede Shell Express-stationer
 • Ingen gebyrer
 • Overblik over forbrug – nemt og hurtigt
 • Mulighed for at betale med kortet på Øresunds- og Storebæltsbroen

Ansøg om SHELL benzinkort her

29 kommentarer til “Benzinkort trods RKI”

 1. Det er forkert, har selv lige prøvet shell i dag og fik afslag med det samme, så kommet vel nok an på hvor længe man går været registreret

  1. Det beklager jeg da, men det virkede i mit tilfælde. Det er måske en individuel vurdering der bliver lavet.

 2. Rene Villumsen

  Jeg har også lige prøvet og blev godkendt med det samme.. Jeg tror det har lidt at gøre med hvor mange km og hvad man tilmelder sit kort til.. Jeg skrevet at jeg køre 10.000 km i år og har kun tilmeldt kortet til at kunne købe til brændstof og IKKE andet..

  1. Jeg skal ikke kunne sige hvad det er der gør at de godkender nogen og giver andre afslag. Jeg skrev at jeg kørte 30-35.000 km om året, og det godkendte de.

 3. Jeg er også lige blevet godkendt på trods af rki 🙂 .
  og har så også trykket kun brændstof.
  er lidt spændt på om det rent faktisk kommer ind af døren.

  1. Som skrevet før, så fik jeg mit benzinkort ind af døren 2-3 dage efter jeg havde ansøgt.

 4. Så har jeg da været heldig… Jeg er da i RKI ! Men har da både haft uno-x , shell , statoil , F24 og ingo?
  Så jeg forstår ikke hvorfor i bliver afvist? ?

 5. Jeg er også godkendt til et shellcard, men tastede også kun til brug af brændstof og andre bilrelaterede produkter. Nu må vi se om jeg modtager det.

 6. Hej med jer alle.
  Jeg arbejder hos Shell.
  Vi giver bezin kort til nogle kunder.
  Jo vi ser i rki, men vi ser også efter om kunden vil formå at betale. Dette gøres efter en ponit system, og ja hvis man ikke betaler til tiden så bliver det helt lukket. Så bare fordi man er kommet rki ved et uheld, så skal dette ikke betyde man ikke ka få dette.

 7. Claus Skaarup vejle

  hej har lige snakket med en der har med Shell benzinkort at gøre jeg er blevet afvist

 8. Jeg er noteret i RKI
  Selv om det er tilfældet, har jeg ansøgt kørt hos både INGO og F24,
  Og begge steder har jeg modtaget kørt. Ingen problemer der.

 9. MadamLionett

  Jeg står i RKI, og har lige ansøgt hos shell, der stod jeg blev godkendt. Men jeg skulle ikke indtaste noget med km eller om det kun var brændstof eller begge dele. Jeg er spændt på om jeg modtager et kort. 🙂

  Jeg søgte hos Uno-X, og Cirkel K og fik afslag.

 10. Jeg har lige søgt i dag og blev også godkendt trods RKI, så nu må man bare vente 14 dage og se om det kommer

 11. Jeg er også blevet godkendt så det bliver spændende men jeg har også kun søgt på Benzin.

 12. Steen hansen

  Har forsøgt shell og fik først at vide at jeg var godkendt men senere fik jeg nej.

  1. Du er ikke godkendt blot ved udfyldelse af formular.
   Det er dit nemid der er godkendt.
   Det har ikke noget med en kreditvurdering at gøre.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.