fragtpriser

Spar penge på fragt af større ting

Det er blevet enormt dyrt at sende pakker med Postnord, og lige så dyrt at sende større ting med en fragtmand. Men nu er der faktisk kommet en online service, som gør det langt billigere at få fragtet ting rundt i Danmark. De påstår at du kan spare helt op til 75% af de normale fragtpriser.

Konceptet kender de fleste af os allerede – Udfyld et skema og få 3 tilbud ganske gratis – her får du blot op til 4 tilbud fra vognmænd.

Tilbud på fragtpriser

Hvordan kan fragtpriserne blive så billige?

Konceptet er bygget op omkring, at de vognmænd der i forvejen kører en rute, men har lidt ekstra plads i bilen, skal tilbyde den plads billigt, til kunder der har noget gods der skal fragtes “samme vej”. På den måde undgår vognmanden halvtomme fragtbiler og kunden kan få en betydeligt lavere fragtpris.

Konceptet kort fortalt (Video)

Tilbud på fragtpriser

Læs også mere om om SMS-lån, Kviklån og Quicklån

Eksempler på fragtpriser

fragtpriser

Ovenstående priser er kun vejledende. For at få en specifik fragtpris, bedes du klikke på knappen herunder, udfylde skemaet og læne dig tilbage og vente. Du kan være heldig at der er en fragtmand som har en rute nær dig, som skal samme vej og du dermed får en rigtig god pris. Et godt råd når der skal indhentes tilbud på fragtpriser, er at være fleksibel med tiden. Lad vær med at skrive en specifik dato eller tid, men skriv i stedet en specifik uge, da det er meget nemmere for fragtmændene at få det til at passe sammen med andre opgaver – fragtprisen bliver derfor lavere.

Et andet godt råd er at være hjælpsom. Er det en stor ting som skal flyttes, hvor man skal være to personer, så skriv at du gerne hjælper til. På den måde kan fragtbiler med kun en chauffør også byde på opgaven, hvilket igen gør fragtprisen lavere end hvis der både skulle være en chauffør og en hjælper til at slæbe.
Tilbud på fragtpriser

Hvor hurtigt får jeg et tilbud på fragtpris tilsendt?

Der kan være stor forskel på hvor lang responstiden er fra fragtmændene. Bestiller du et tilbud i weekender eller helligdage, skal du ikke forvente svar før næste hverdag. Men udfylder du formularen midt på en hverdag, kan du risikere at modtage det første tilbud indenfor 20-30 minutter. Der er i skrivende stund over 150 vognmænd der kæmper om kunderne, der er derfor god chance for at få en god fragtpris. Og husk – De bud du får, er 100% uforpligtende. Du siger kun ja, hvis du synes fragtprisen er lav nok.

Selve servicen er udbudt af fragtopgaver.dk – du kan læse mere om dem på deres hjemmeside.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.