Privatleasing

Hvordan du kan spare penge ved privatleasing

Overraskende mange danskere er begyndt at benytte sig at privatleasing og det er med god grund. Der er nemlig for rigtigt mange mennesker, utroligt mange penge at spare ved privatleasing.

Privatleasing gør det muligt for den normale bilist, at skifte bilen ud meget ofte. Det giver en helt ny form for fleksibilitet indenfor bilvalg. Det er med privatleasing faktisk muligt at skifte bilen ud, op til flere gange per år.

Det viser sig også, at der er rigtig mange penge at spare, selv hvis du nøjes med at skifte bilen ud en gang, omtrent hver fjerde år.

En af de mere åbenlyse fordele ved privatleasing, det er at der kræves en langt mindre kapitalbinding. Du kan nøjes med at betale et fast lavt beløb hver måned og derved undgå dyre billån.

Privatleasing og risici

Risikoen ved privatleasing er samtidigt meget mindre. Du leaser bilen af et leasingselskab, så det er dem der stor med udgiften, hvis bilen pludseligt falder voldsomt i værdi eller lignende. Det er en lettelse for rigtigt mange, at de kun skal bekymre sig om at betale en fast udgift hver måned. Oftest så er forsikring også inklusiv i leasingaftalen. Det er igen mere simpelt og for mange også en lettelse, ikke at skulle bekymre sig om, både at skulle finde bil og at finde en forsikring. Forsikringsaftaler varierer meget fra leasingsselskab til leasingselskab og vi anbefaler derfor, at du læser netop din aftale godt igennem, inden du skriver under på noget.

Når du leaser en bil, så aftaler du på forhånd med leasingselskabet, hvor mange kilometer du må køre i bilen. Det er vigtigt at du overholder den kilometer takst, ellers bliver det hurtigt dyrt for dig. Der findes selvfølgeligt mange forskellige leasingaftaler og det er vigtigt at du får kigget dig godt omkring, efter netop den aftale der passer bedst til dig. Det er også vigtigt, at du får læst aftalen ordentligt igennem, så du er med på præcis hvad du skriver under på.

Der er alt i alt rigtigt mange penge at spare, for de danske bilister, hvis de ønsker at benytte sig af privatleasing. Det er helt klart en mulighed, der er værd at undersøge – hvem ved, måske kan du spare en masse penge hvert år og samtidigt få større mulighed for at variere dit valg af køretøj. Vi ønsker dig held og lykke i din jagt efter det perfekte køretøj!

Du kan læse mere om privatleasing her og på Goleaseit.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.