mobilabonnement

Spar penge på dit mobilabonnement

Tiden hvor telefoner var stationære og man betalte tusindvis af kroner i abonnement til TDC er for længst forbi. Nu er det de færreste mennesker der har en fastnettelefon, al kommunikation foregår i dag trådløst. Markedet for telefoni har samtidig ændret sig radikalt. I dag er der nemlig ikke kun ét selskab, som har monopol på telefoni i Danmark, der er masser af selskaber og konkurrencen er hård.  Det gør også, at du som forbruger kan vælge og vrage mellem mange forskellige udbydere. I denne artikel kigger vi nærmere på hvad du skal være opmærksom på når du vælger.

Hvordan vælger du det rette mobilabonnement?

Med de mange forskellige mobilselskaber er der også kommet mange forskellige typer af mobilabonnementer. Det betyder at du skal holde tungen lige i munden når du vælger abonnement. For at du kan vælge det rette mobilabonnement, bliver du nødt til at kigge på dit mobilforbrug. Snakker du rigtig meget i telefon, er det oplagt at vælge en abonnementstype hvor du har fri tale. Taler du meget med de samme personer, bør du overveje et abonnement hvor du kan ringe gratis til nogle af dine kontaktpersoner. Bruger du din smartphone til at høre musik, surfe, se filmklip eller andre ting, som kræver et højt dataforbrug, er det selvfølgelig oplagt, at du skal vælge et abonnement, der indeholder meget dataforbrug.

Hvis du ikke har lavet denne øvelse før, vil du sikkert opdage, at du har et abonnement,  hvor du betaler for meget samtidig med at du ikke udnytter mulighederne.

Sammenlign priser – vælge det billigste abonnement

Når du har kortlagt dit forbrugsmønster, kan du gå i gang med at sammenligne priser på tværs af mobilselskaber for at finde det billigste abonnement, som matcher dit behov. Her findes der heldigvis en række prissammenligningssider, som kan give dig et hurtigt overblik over markedet. Det er et godt sted at starte jagten på dut nye abonnement!

1 kommentar til “Spar penge på dit mobilabonnement”

  1. Virkelig lækkert at kunne spare penge på telefonregningen – mange tak for artiklen!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.