madplan

Sparetips til hverdagen

Hvor tit tænker man ikke, at det ville være rart med nogle flere penge til forbrug?

Hvis bare chefen kaldte en ind på sit kontor og fortalte, at man havde gjort et godt stykke arbejde, og at man fra næste måned vil få mere i løn. Det sker desværre ikke ret tit, og når det gør, sætter man hurtigt sit forbrug op, så man igen hurtigt synes, at det ville være rart at have mere til forbrug.

Men man kan også selv gøre noget for at have flere penge til sig selv. Selvom det lyder kedeligt, bør man engang imellem kikke på sine udgifter og se om der er noget, der kan spares væk.

Tænker man sig godt om kan man finde mange muligheder for at spare, også selvom man ved første tanke ikke tror man kan spare noget.

Lav en madplan

Du kan nemt spare penge ved at lave en madplan.

Hvis du tager udgangspunkt i ugens tilbud i reklamerne, kan der være mange penge at spare. Er der eksempelvis tilbud på hakket oksekød, så er det oplagt, at finde en opskrift med hakket oksekød.

Lav en indkøbsliste, så du ved, hvad du har brug for. Når du ved, hvad der skal bruges, minimerer det risikoen for impulskøb, der ofte er dyrere.

Et andet godt råd er at undgå færdigretterne. De er ikke kun dyrere, men normalt også usunde.

Ryd op i skabet

Når man åbner skabet, ser man kun det tøj man altid går i. Man har selvfølgelig brug for noget nyt, men måske er det tid til at rydde op i skabet, så der er plads.

Der er måske tøj, man kan sælge. Måske finder man noget, man har glemt. Det er så godt som nyt og kan bruges i stedet for at købe nyt.

Læs også mere om om SMS-lån, Kviklån og Quicklån

7-dages reglen

Hvor tit ser man ikke noget, som ikke kan leve uden. Man føler, at det er det eneste, der betyder noget, og det ender tit med et impuls køb, blot for at konstatere, at en uge senere, har man total mistet interessen for det.

Næste gang man får sådan et sug i maven, så beslut dig for at vente 7 dage inden du køber. Meget ofte forsvinder lysten helt af sig selv, og man kan i løbet af et år spare mange penge ved at følge dette tips.

Følger man nogle af disse råd, har man pludselig flere penge til andet forbrug, og står man efter 7 dage og stadig føler, det er det rigtige køb, men lige mangler det sidste, kan vi hjælpe med et enkelt og fleksibelt lån.

1 kommentar til “Sparetips til hverdagen”

  1. Supergode sparetips! Jeg har dog oplevet, at jeg selv har en del dårlige økonomivaner, som giver en del ekstra udgifter her og der. Det her indlæg giver nogle gode råd til hvordan man kan blive kvit og opmærksom på de dårlige pengevaner. Jeg læste dette blogindlæg her den anden dag: http://nemtbudget.dk/bryd-dine-darlige-pengevaner/ Ddet kunne være sjovt at få jeres råd til selvsamme!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.